Activiteiten van de week

Afgelopen week heb ik weer wat activiteiten gedaan naast mijn werk. Vandaag ben ik op zoek gegaan naar een fietsbroek voor heren. De laatste tijd fiets ik graag een stuk op mijn mountainbike in het weekend. Nu draag ik een oude joggingbroek maar dat is eigenlijk te warm. Het leek mij daarom wel tijd om een goede fietsbroek aan te schaffen. Ik heb op diverse webshops gekeken om het fietsbroek heren aanbod te vergelijken en ik ga waarschijnlijk bij Pedaleur een bestelling plaatsen.

Aanpassingen in huis

Ik ben niet alleen voor mezelf bezig geweest, maar ook voor ons huis. Mijn vriendin en ik hebben besloten om een nieuwe afzuigkap te kopen. Zij klaagde namelijk al een tijd dat de kooklucht niet meer goed afgevoerd werd. We moeten even kijken of we deze week nog een afzuigkap kopen. Onze oude maakt ook vreselijk veel lawaai en we willen zo snel mogelijk een nieuwe, waarschijnlijk een zoals op de foto. Helaas kan het best lang duren voor een kap geleverd wordt en we willen de tijd nemen om een goede uit te kiezen. Een nieuwe afzuigkap is tenslotte wel wat duurder dan een nieuwe fietsbroek! Terwijl we de keuken onder de loep namen voor de nieuwe kap hebben we ook besloten om de deurklink naar de keuken toe te vervangen. Die klemde al een poos maar dat vonden we niet zo heel erg. Maar nu we de keuken toch een beetje aan gaan pakken kunnen we dat net zo goed meteen meenemen. Mijn vriendin heeft online al een mooie deurklink gevonden dus dat gaat lekker vlot!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *