Bij oma langs

De vorige keer vertelde ik al over mijn oma die hulp nodig had met de printer en dat we een rolstoel zouden kopen. Nog voordat ik binnen was vertelde ze dat haar rolstoel nu niet meer soepel liep. Ze kon daardoor niet meer zo makkelijk boodschappen doen en zich door het huis verplaatsen. Dat was natuurlijk erg vervelend en ik heb haar daar eerst mee geholpen. Het was zo gepiept, ik heb even met wat kroonolie gesmeerd en daarna liep de rolstoel weer soepel, ik denk dat we toch geen nieuwe hoeven te kopen.

Rolstoel en printer problemen

Aangezien ik toch al wist dat ik bij mijn oma langs zou gaan heb ik ervoor al meteen wat rolstoelaccessoires besteld voor haar, dan voelt deze toch als nieuw. Die kwamen mooi op tijd binnen en die heb ik dus ook meegenomen om ze te bevestigen. Zo heeft ze een handige bekerhouder, zodat ze het niet onhandig van tafel hoeft te pakken. Haar elektrische schroevendraaier kwam daarbij goed van pas. Dat is toch wel veel handiger en sneller dan zelf met een gewone schroevendraaier aan de slag te gaan. Oma was heel blij met de hulp en met de nieuwe accessoires! De printer storing viel trouwens erg mee. Die had namelijk alleen een update melding, haha! Dat was dus nog minder werk dan de rolstoel. Als dank heeft oma mijn vragen over het oversluiten van een hypotheek beantwoord. Ze had erg veel nuttige informatie en tips, dus ik heb ze opgeschreven. Dan kan ik het meteen aan mijn vriendin doorgeven. Zij was namelijk ook benieuwd wat mijn oma daarover te vertellen had. Ondanks de klusjes die uitgevoerd moesten worden was het leuk om even bij oma langs te zijn geweest.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *