Deurklinken en gitaren!

We hebben nieuwe deurklinken besteld! We moesten er een aantal in huis vervangen. Sommigen sluiten namelijk niet meer goed of de klinken vallen na meerdere keren gebruiken uit elkaar. Dat is natuurlijk super onhandig. We hebben daarom besloten om voor alle deuren nieuwe deurklinken te kopen zodat alles er hetzelfde uitziet. Het staat ook een beetje raar om gloednieuwe deurklinken en deurklinken met krasjes erop te hebben. Het bevestigen verliep wel soepel. We gebruikten de Makita boormachine van Stella’s ouders en daardoor schoot het lekker op. Uiteindelijk zijn we er een uurtje mee bezig geweest en daarna zag het er weer goed uit.

Bezig met gitaarles

Naast de klusjes in huis heb ik ook nog iets leuks gedaan. Ik ben namelijk gestart met gitaarlessen. Dat wilde ik al een hele tijd maar het kwam er niet van. Een paar weken geleden heb ik me toch aangemeld omdat het er anders nooit van zou komen. Ik heb al een aantal lessen gehad en ik vind het ontzettend leuk om te doen! Ik ben nog helemaal niet goed hoor, haha. We oefenen eerst met wat simpele deuntjes en makkelijke akkoorden om de basis onder de knie te krijgen. Ik kijk nu al uit naar het moment waarop ik kan beginnen met het leren van mijn favoriete nummers. Ik mag nu nog een gitaar van daar lenen, maar ik moet eigenlijk zelf een gitaar kopen. Dat is ook veel handiger, want dan kan ik thuis gewoon oefenen als ik zin heb.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *