Het is al weer zondag…

Gisteren was erg relaxt, maar het is nu al weer zondag. Dat betekent dat mijn weekend bijna voorbij is en ik weer een drukke werkweek voor de boeg heb. Gelukkig heb ik vandaag een paar leuke dingen gedaan, waardoor ik wel lekker heb kunnen ontspannen!

Wat heb ik vandaag gedaan?

Nou, best veel kan ik je vertellen! Ik heb vanochtend heerlijk gefietst, een prachtig rondje bij de Posbank. De foto hierboven laat denk ik wel zien hoe mooi het daar was! Mijn vriendin bleef thuis zodat zij de honden kon uitlaten. Mijn vriendin houdt niet zo van fietsen, wandelen is meer haar ding. Dat hebben we dus mooi verdeeld. Ik was best lang weg vanochtend, dus het zou me niets verbazen als ze ook nog een filmpje heeft gekeken. Nu rust ik even uit op de bank terwijl mijn vriendin weer bezig is met de tuin. Oh trouwens, ik heb gisteravond ook nog wat gedaan! Ik heb namelijk met wat vrienden bij één van hen thuis afgesproken. We hielden een soort tafeltennis en tafelvoetbal toernooi, erg gezellig! Die vriend heeft echt een mooie tafeltennistafel besteld, ik ben stiekem een beetje jaloers. Natuurlijk dronken we daar een paar biertjes bij, dat maakt zo’n avond altijd compleet. Wat wel een beetje jammer was, was dat we het balletje kwijtraakten. Net nu we gelijk stonden en het erg spannend werd. Die vriend bij wie we thuis waren is een toffe kerel, maar zijn huis is wel een beetje een zooi. Het balletje zoeken was niet erg makkelijk daardoor. Natuurlijk hebben we hem daar een beetje mee gepest, haha. Gelukkig viel de zoektocht mee doordat ik mijn ‘speciale’ zaklamp mee had, namelijk een Maglite zaklamp!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *