Het weekend is aangebroken

Het is zaterdag, de eerste dag van mijn relax weekend! Ik heb de spullen besteld die ik nodig had, zoals de livecodes en de telefoonhouder voor op de fiets. Vandaag is het weer wat druileriger, dus ik heb besloten om morgen te gaan fietsen. Dan zou het namelijk mooi weer worden en dat is natuurlijk erg fijn!

Zaterdag doe ik rustig aan

Ik heb trouwens niet alleen spullen besteld waar ik al over verteld heb. Ik heb mezelf namelijk ook nog even verwend met een nieuwe Icepeak jas. Stoer en lekker warm, precies wat ik zocht! Mijn vriendin kon ik niet vergeten, dus ik heb voor haar schoenen gekocht. Dat was niet mijn eigen idee, want ze heeft het er al weken over en ze gaf me steeds van die stille hints. Ik heb een paar Paul Green schoenen gekocht, gelukkig was er een Paul Green sale, haha. Vandaag blijf ik lekker thuis om te relaxen. Ik kan nog wel even lekker lui mijn vriendin helpen met tuinieren, haar grootste hobby. Zij staat nota bene in deze kou op haar slippers in de tuin te werken! Gelukkig zijn het wel Birckenstock slippers, die hebben in ieder geval een fijne, stevige zool. Ik hoop niet dat ze ziek word. Ik moet ook nog even de honden uitlaten, ze staan alweer te springen bij de deur. Dat zal ik meteen doen als ik klaar ben met deze blog. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel een duur weekendje is geworden met al die aankopen. Meestal koop ik niet zoveel in één keer, maar het mag ook wel een keertje.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *