Nadenken op zondagavond

Het is zondagavond, mijn vriendin heeft heerlijk gekookt en ik zit nu lekker op de bank te hangen. Ik heb een leuk weekend gehad, alles gedaan wat ik wilde doen en meer! Vooral het fietsen en het avondje met mijn vrienden waren geslaagd. Natuurlijk heb ik mijn vriendin geholpen met tuinieren en haar verrast met nieuwe schoenen, dus zij had ook een leuk weekend.

Het was een geslaagd weekend

Ik heb op de Posbank een flink eind gefietst, meer dan ik eerst van plan was. Het beviel gewoon zo goed! Wat ik wel merkte is dat ik toch eens een nieuwe fiets moet kopen. Ik heb voor dat rondje namelijk de fiets van mijn pa geleend, maar dat is zo’n gewone fiets waarmee je kleine afstanden fietst. Ik wil eigenlijk wel zo’n goede sportfiets die gemaakt zijn om veel en lang op te fietsen. Ik was zo nieuwsgierig dat ik net even op internet heb rondgekeken. Er kwamen mooie fietsen voorbij, zoals de Specialized fiets. Toch ga ik deze nog niet kopen, want ik wil er wel even goed over nadenken. Nog iets anders wat we wel mogen kopen zijn automatten voor onze BMW. Die zijn namelijk erg vies en een beetje versleten. Dat komt doordat we vaak met de honden in de auto ergens naartoe rijden om ze wat langer uit te laten. Niet alleen goed voor de honden maar ook voor ons! Maar dat zorgt dus wel voor lelijke automatten. Ik zag online een mooie automat BMW, dus die ga ik misschien wel binnenkort bestellen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *