Nog een paar dagen te gaan

Mijn vriendin was erg enthousiast over de Riverdale spullen die ik had laten zien. Ze vond ze mooi en ze dacht dat ze wel bij ons huis zouden passen. Fijn dat zij daar zo blij over was! Nu is het alweer donderdagavond, we hebben gegeten en ik lig lekker in mijn heren badjas op de bank. Het weekend komt erg dichtbij, ik mag wel snel beslissen wat ik ga doen.

Bestellen op donderdagavond

Ik dacht eraan om te gaan fietsen en om nog even te gamen. Wacht eens even… Mijn Xbox Live abonnement loopt volgens mij bijna af. Even controleren en ja hoor, wat dom dat ik daar niet meer aan gedacht heb! Normaal gesproken game ik ook veel vaker, maar de laatste tijd niet omdat het zo druk was. Ik moet dus een van de nieuwe livecodes halen zodat ik weer Xbox Live kan gebruiken. Zonder is het niet mogelijk om online te gamen en ik speel meestal samen met vrienden. Gelukkig kan ik het online bestellen en heb ik het voor het weekend nog in huis. Nu ik toch achter mijn laptop zit, kan ik net zo goed alvast kijken waar ik ga fietsen. Ik vind de Posbank nog steeds een goed idee, ik hoor anderen daar ook wel eens over praten. Dat is een prachtig natuurgebied in de buurt van Rheden. Ik wil eigenlijk niet in een stad fietsen, want dat is vaak chaotisch en ik wil juist een rustige route fietsen. Dan kan ik even mijn hoofd leegmaken en ontspannen zoals ik van plan was.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *