Terugblikken op het weekend

Ik ben net terug van het werk en het weekend is al weer een paar dagen geleden. Zoals ik in de vorige blog aangaf was het zeker een geslaagd weekend. Ik heb goede spullen gekocht, lekker gefietst en mijn vriendin geholpen. Vandaag zal ik je even vertellen wat ik vanaf nu anders ga doen als ik weekend heb!

Dingen die ik vaker ga doen

Tot nu toe ben ik blij met alle aankopen, zoals met mijn nieuwe jas en met de iPhone houder voor de fiets. Stella is erg blij met haar nieuwe schoenen en ze heeft de Riverdale spullen mooi in huis neergezet. Het fietsen beviel erg goed, dat ga ik zeker vaker doen in plaats van de hele dag binnen zitten. Doordat ik zo enthousiast ben over het fietsen, gaat Stella de volgende keer ook mee! Zij heeft nu al besloten welke route we gaan fietsen, erg leuk. Wat wel een beetje jammer is, is dat ik mijn telefoon heb laten vallen tijdens het tuinieren. Hij zat in mijn broekzak en ik lette niet zo goed op, waardoor hij uit de zak viel. Pats, zo op de harde tegels! Natuurlijk zat het scherm vol barsten, dus ik moet nog even een iPhone reparatie regelen. Als ik daar een beetje vlot mee ben, dan kan ik volgend weekend mijn telefoon gebruiken als navigatie tijdens het fietsen. Gelukkig past de telefoon van Stella ook in de houder, dan hebben we een plan B. Ik hoop dat je door mijn blogs wat inspiratie hebt opgedaan over wat je allemaal in het weekend kan doen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *