Het weekend is in zicht!

Zo, de feestjes van afgelopen weekend waren erg geslaagd! Met het werk gingen we uit eten bij een geweldig Italiaans restaurant met heerlijke tiramisu. De verjaardag van die vriend was wat minder culinair met taart en bitterballen, maar dat ging er natuurlijk ook wel in! Mijn relax weekend komt al in zicht, maar ik moet nog wel wat dingen voorbereiden.

Leuke spullen bestellen

Weet je nog dat ik het over die PME Legend truien had? Ik ben het glad vergeten door de drukte, dus ik bestel die wel voor een ander weekend. Ik heb nog wel een paar comfortabele truien, dus ik kan het wel even uitstellen. Ik vind wel dat ik wat andere nieuwe spullen moet kopen, anders gaat mijn weekend niet zoals ik in mijn hoofd had. Die iPhone houder gaat er in ieder geval komen, dat is echt een superhandige gadget. Terwijl ik wat rondkeek op internet naar leuke idee├źn, kwam ik ook leuke dingen voor in huis tegen. Daar is mijn vriendin vast erg blij mee, omdat ons huis volgens haar nog wel wat aangekleed moet worden. Ik zag bijvoorbeeld leuke tekstborden van het merk Riverdale. Mijn vriendin houdt van dat merk, dus dat zit wel goed. Die tekstborden zijn meer voor de grap, leuk voor in de gang. Ik zal het haar laten zien als ze straks thuiskomt van het werk. Dat rondje fietsen lijkt me nog steeds een goed idee, ik kan niet wachten tot het weekend begint! Ik denk dat ik naar de Posbank ga. De omgeving is erg mooi en ik ben daar gek genoeg nog niet zo vaak geweest.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *